Aanvullende maatregelen


Aangepaste dienstverlening Audio XL m.b.t. het Corona virus

We maken op dit ogenblik een ongeziene gezondheidscrisis mee vanwege het Coronavirus (Covid-19).

U bent allen bezig met de nodige maatregelen te treffen om de gezondheid van uw medewerkers, uw klanten en uzelf te verzekeren en in de mate van het mogelijke ook te voorzien in een continuïteitsplan voor uw organisatie. 

Dit geldt ook voor Audio XL. Naast de gezondheid van het Audio XL-team en hun familieleden, ligt onze voornaamste prioriteit in het garanderen van de continuïteit van onze diensten voor u en uw werknemers.

U weet door onze recente mailing dat wij vanaf 1 april veranderingen gaan doorvoeren samen met ons moederbedrijf Audio Pro GmbH in Duitsland.

Audio XL wenst haar klanten steeds de beste dienstverlening te verzekeren en in de huidige situatie hebben we volgende maatregelen moeten nemen:

   

Onze klantendienst is telefonische bereikbaar en per e-mail: info@audioxl.be of info@audioxl.nl. 
Naar aanleiding van de berichtgeving van de overheid, hebben wij beslist dat het sales team niet fysiek bij de klanten aanwezig zal zijn.

     
   

Om onze kwaliteit en goede after sales & service te blijven garanderen werken wij voortaan samen met de volgende partners voor garantie en reparaties.

  Easy Repair
  Kapellestraat 95, 9800 Deinze (België) - www.easyrepair.be 
   
  DSA-AVL 
  De Rotstuin 4 7325GC Apeldoorn.(Nederland) - www.dsa-avl.com 
   

Natuurlijk hopen wij, net als u voor uw bedrijf, dat we snel deze maatregelen weer kunnen intrekken. Wij melden ons weer bij u, wanneer het zover is.

Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

Nieuwsbrief

België

+32 (0)13 670 890

sales@audioxl.be

Nederland

+31 (0)30 264 4 090

info@audioxl.nl