NEXO GEO M12


GEO M12-Line array

Op de ISE 2019 is NEXO's nieuwe GEO M12-line array voor het eerst aan Europa voorgesteld. Een top-of-the-line toevoeging aan de enorm succesvolle GEO M-familie van de Franse fabrikant.

Met hetzelfde esthetische ontwerp en dezelfde sonische signatuur als de andere modellen in de GEO M-serie, levert de GEO M12 alle NEXO-kenmerken van kracht, flexibiliteit, dekking en uitstekende sonische prestaties in een zeer moderne verpakking.

De GEO M12 line array-module is slechts 370 mm x 700 mm x 446 mm bij 34 kg en maakt gebruik van een first class 12-inch neodymium LF-driver in combinatie met 1,4 "titanium diafragma HF. Integrale rigging-hardware zonder losse onderdelen maakt het eenvoudig om snel een systeem in ground stack of line array in verschillende schalen te configureren.

De GEO M12 richt zich met een zeer competitieve prijs primair op de middelgrote verhuurbedrijven en wordt een zeer interessante investering voor diverse toepassingen gaande van bedrijfspresentaties tot live optredens en gebedshuizen.

NEXO's nieuwste toevoeging aan de Geo M-familie heeft een verhoogde SPL voor zijn categorie, talrijke technologische innovaties van configureerbare directiviteit, een eenvoudig te gebruiken AutoRig™ -systeem en meerdere gepatenteerde akoestische apparaten.

Deze technologische vooruitgang biedt eindgebruikers en installateurs de mogelijkheid om met een kosteneffectieve oplossing snel hoogwaardige systemen te configureren en te implementeren die consistent geluid leveren op verschillende locaties.

Reserveer een luisterdemo via sales@audioxl.be

Meer informatie

Nieuwsbrief

België

+32 (0)13 670 890

sales@audioxl.be

Nederland

+31 (0)30 264 4 090

info@audioxl.nl