Taco's blog ı Autumn


Keuzestress in de zomer

“Gratis roaming in het buitenland”, het leverde talloze discussies op. Men kwam zo niet los van “thuis”, “het werk” en zodoende hadden ze niet echt het vakantiegevoel. Sommigen vonden “gratis roaming” ideaal, anderen vonden het storend.

Mij leverde het de volgende situatie op: ik had, ergens boven op een berg in de Franse Pyreneeën, zittend voor ons kampeerplaatsje, de gelegenheid niet alleen van het waanzinnige uitzicht te genieten, maar tevens van de lovende review over het optreden van Tamino op Rock Werchter , het filmpje van Armin van Buuren tijdens Tomorrowland (technical failure) en zag ik impressies van de fijne sfeer op Ostend Beach Festival. Kortom; ik kwam niet los van het “werk” en daar koos ik bewust voor.

Het is een keuze om in verbinding te blijven met wat en wie dan ook tijdens je vakantie en in dit geval koos ik ervoor om te kijken wat er allemaal in de Benelux gebeurde tijdens het festival seizoen. De agenda tijdens dit seizoen knalt bijna uit elkaar en het publiek heeft per weekend de keuze uit minimaal 3 serieuze festivals. Om van overkill te spreken, gaat mij veel te ver; het is een luxe zoveel keuze te hebben. Ik herken ook geen keuzestress bij de bezoekers…

De afdeling marketing bij Audio XL moest keuzes maken welke festivals aandacht te schenken in de uitingen en ik wordt daar alleen maar blij van. Het betekent dat de materialen die wij distribueren goed gebruikt worden in België, Luxemburg en Nederland. Festivals van “Jazz in de Gracht” in Den Haag tot “Hyp-o-dream” in Waregem kozen o.a. voor JBL Professional en meer Harman producten. Daarnaast werden Nexo systemen ingezet tijdens  onder andere “Boomtown” in Gent en “Pukkelpop” in Kiewit en ook daar waren vervolgens weer Soundcraft consoles te vinden en ander Harman materiaal. Kortom; er wordt voor mooie materialen gekozen!

Nu iedereen weer terug is van vakantie en ik de geur van de Pyreneeën in de avondzon alweer zo’n beetje vergeten ben; staan we voor een nieuw (werk)jaar waarin we wederom veel keuzes moeten maken. Wij kunnen bij Audio XL over niemand zijn/haar bedrijfsvoering gaan, maar sommige keuzes kunnen wij een stuk makkelijker maken.

U begrijpt waar ik naartoe wil; op het moment dat u moet overwegen welke materialen in te zetten en u heeft uw bedenkingen, ga met onze mensen in gesprek. Al 15 jaar lang stikt het bij Audio XL van de specifieke kennis, goede adviezen en schitterende producten. Uiteraard kiezen wij voor bepaalde merken, maar daar hebben we heel goede redenen voor. Wanneer u die redenen ook ervaart, scheelt u dat een hoop denkwerk en heeft u minder keuze-stress.

Bewaar dat maar voor de zomervakantie…  

 

Details

Nieuwsbrief

België

+32 (0)13 670 890

sales@audioxl.be

Nederland

+31 (0)30 264 4 090

info@audioxl.nl