Stadion Wagener


Bourgonje BV uit Zoetermeer mede verantwoordelijk voor Hockey succes?

Bourgonje BV richtte onlangs het Wagener Stadion te Amsterdam in met een prachtige Harman Professional Audio oplossing. De JBL AE 7315 WRX luidsprekers in combinatie met de JBL AWC159’s waren ooggetuige van de euforie rondom het onlangs gespeelde EK Hockey.

Zowel de Nederlandse dames als de mannen werden Europees Kampioen afgelopen zomer in dit stadion! Wij kunnen dit onmogelijk loskoppelen van het verband tussen de oranje tenues en het oranje van JBL Professional.
 
Al vroeg in het project is Bourgonje (in de personen van Frank van Hunnik en Sebastiaan Genz) betrokken bij de ontwikkeling en het ontwerp van het stadion op technisch vlak. Voor de juiste invulling van het geluidssysteem klopten zij aan bij Audio XL.

Pascal Deneef (Technical Sales Enterprise) en Thijs Dullaart (Channel Sales Enterprise) zorgden voor de juiste selectie van componenten en maakten een sluitend advies voor de mensen van Bourgonje die niet alleen het stadion geluid mochten invullen, maar ook de overige ruimtes inrichting met onder andere JBL componenten en Crown versterkers.
 
Het uiteindelijke resultaat is ronduit indrukwekkend. Het systeem wordt aangestuurd door Crown DCi versterkers en als signaal processor is gekozen voor een BSS Audio BLU Serie.

Toen de Nederlandse vrouwen de Tsjechische dames onlangs hockeyles (10-0) gaven, waren wij op uitnodiging van Bourgonje zelf getuige van het systeem en konden wij niet anders concluderen dat we weer een fraai installatie project konden bijschrijven in de statuten.

 

 Hockey Wagener stadion
 
 Stadion
 

Details

• JBL AE7315 WRX
• JBL AWC159
• Crown DCi
• BSS BLU
Nieuwsbrief

België

+32 (0)13 670 890

sales@audioxl.be

Nederland

+31 (0)30 264 4 090

info@audioxl.nl