Case Study Spinn


Lio's Bar met JBL Control 25 en 28, SB2210 en Crown XTi2

Ex collega Stephane Papadopoulos installeerde voor Lio's Bar in Itterbeek een mooie geluidsinstallatie.

4 maal JBL Control 25, 2 keer een Control 28 en een JBL subwoofer in de vorm van de SB2210 op Crown XTI2 versterkers maken de opdrachtgever en diens klanten, meer dan gelukkig op audiovlak!

Lio: een trendy en zomerse bar in een oude hoeve in de schaduw van de spoorwegbrug. Op de kaart staan een heleboel cocktails, whisky's en gin-tonics en zomerse tapas.

Gedurende de renovatie werden de ruimtes helemaal opengetrokken en in het wit geverfd. De grote tuin en de leefruimtes kregen een lichte toets met invloeden uit Ibiza.

Eigenaren Aurélie Pauwels en Wira Leire zijn dan ook verknocht aan het eiland. “Wij hebben ons hart verloren in Ibiza en gaan er regelmatig op reis”, zeggen ze.

“Daarom wilden we die invloed naar het Pajottenland halen. Onze streek kent vele restaurants en leuke cafés, maar op een stijlvolle lounge- en cocktailbar was het tot nu toe een beetje wachten.

Tijdens ons openingsweekend kregen we van vele klanten te horen dat ze zo’n concept in de streek misten. Nu hoef je hiervoor niet meer naar Brussel af te zakken.”

Lio mikt op een publiek dat rustig wil genieten van een lekkere aperitief en een gezellige avond “We willen hier geen nachtclub van maken”, zegt Aurélie.

“Mensen moeten hier vooral in een gezellige omkadering kunnen genieten van drankjes, lekkere hapjes en sfeervolle muziek."


lio case study spinn
Met de invulling van SPINN is dit gerealiseerd. Voor meer informatie over SPINN kijk op http://spinn.be/ 
Voor meer informatie over het restaurant van Aurélie Pauwels en Wira Leire kijk op http://noaresto.be/
 
 

Details

• JBL Control 25
• JBL Control 28
• JBL SB2210
• Crown XTi2
Nieuwsbrief

België

+32 (0)13 670 890

sales@audioxl.be

Nederland

+31 (0)30 264 4 090

info@audioxl.nl