ONYX en AKG CS3


ONYX Entertainment en AKG CS 3 - plug 'n play conferentie systeem

Sinds een jaar of twee bedient ONYX Entertainment uit Almere steeds meer hotels en bedrijven die bij grote vergaderingen op een subtiele manier geluidsversterking nodig hebben. Vaak is daarbij behoefte aan de mogelijkheid tot opname en aansluiting van één of meer draadloze microfoons voor een eventuele presentatie.

Onyx huurde hiervoor de bekende systemen - die al jaren op de markt zijn - regelmatig in. Hoewel die hen redelijk bevielen, was er  behoefte aan vernieuwing en verbetering. De koopintentie was er inmiddels wel. ONYX bracht dit een keer ter sprake bij hun vaste leverancier voor geluidsapparatuur, Audio XL, en Edwin Korthoff, account,- en productmanager installed sound, reageerde direct met het nieuws dat er een nieuw systeem van AKG op komst was.

ONYX Entertainment was nog wat sceptisch in het begin, omdat AKG voor hen geen bekende naam was voor dit soort systemen, maar na een korte demo op kantoor Almere was men voor meer dan 200% overtuigd.

De hoofdunit is degelijk en compact en heeft alle mogelijkheden die ONYX voor zijn aanvragen nodig heeft. De posten zijn ook erg degelijk en zien er heel netjes uit. De geluidskwaliteit is simpelweg een enorme verbetering. Men heeft geïnvesteerd in 20 deelnemersposten - CS3DU, een voorzitterspost - CS3CU en een hoofdunit - CS3BU en overweegt later uit te breiden. Het systeem is reeds met uitstekende resultaten een paar keer ingezet in de eerste weken dat we het in huis hadden.
 
Meer informatie? Taco Jellema, http://www.onyx-entertainment.nl/
 

Details

• CS 3
• CS3DU
• CS3CU
• CS3BU
Nieuwsbrief

België

+32 (0)13 670 890

sales@audioxl.be

Nederland

+31 (0)30 264 4 090

info@audioxl.nl