Heuvelman Sound & Vision


Nieuw congresgebied Supernova bij Jaarbeurs Utrecht

De congresklassiekers van de Jaarbeurs zijn de afgelopen zomermaanden omgetoverd tot een congresgebied met een bijna buitenaardse ambiance. De vier fonkelnieuwe zalen van Supernova zijn voorzien van de meest moderne apparatuur, hebben een spectaculair ontwerp en zijn flexibel in gebruik en opstelling. Heuvelman Sound & Vision B.V. installeerde de audiovisuele apparatuur voor de diverse ruimtes. Dit bestaat onder andere uit de projectie en de geluidsversterking voor de vier congreszalen.

heuvelman supernova congres jbl crown cdi bss audio blu100

Ook zijn er in de ontvangstruimte diverse plasma schermen geïnstalleerd. Diverse onderdelen zijn aan te sturen door het geïntegreerde AMX besturingssysteem.

Om een voorschot te nemen op congressen en events van de toekomst heeft Jaarbeurs Utrecht een nieuwe omgeving gecreëerd in een parallelle wereld. Een wereld waarin men vooruit kan kijken en waarin andere inzichten zich vanzelf openbaren. In de congreslocaties van Supernova bevindt men zich in een andere dimensie, zo ontworpen, dat men letterlijk los komt van het alledaagse en zich volledig kan focussen op het doel van de bijeenkomst.

heuvelman supernova congres jbl crown cdi bss audio blu100

De merken/producten die onder andere zijn gebruikt om dit project te realiseren zijn: BSS BLU100, Crown DCi Series en JBL voor meer info: Thijs Dullaart

heuvelman supernova congres jbl crown cdi bss audio blu100

 

Details

• BLU100
• DCi Series
• JBL
Nieuwsbrief

België

+32 (0)13 670 890

sales@audioxl.be

Nederland

+31 (0)30 264 4 090

info@audioxl.nl