Bridge Event Facilities


waarom Bridge Event Facilities kiest voor Soundcraft SI Performer

Bridge EF probeert technisch creatief en budgettair de beste oplossing te bieden voor beurzen, congressen, stands en events. Bij veel congressen maakt Bridge EF alleen gebruik van conventioneel licht.
Met de Si Performer heeft 1 technicus geluid en licht binnen handbereik onder de knoppen. Dat is erg praktisch en ook budgettair vriendelijk. Bridge Event Facilities was al een tijdje op zoek naar de juiste digitale audio console, leverancier Output in Den Bosch heeft  de Soundcraft Si Performer aanbevolen. Een mixer met hele goede eigenschappen die ook perfect te combineren is met  Crown I Tech versterkers. Toen bleek dat met deze tafel ook het licht is aan te sturen, was de keuze snel gemaakt.

Wat men als zeer prettig ervaart is het bedieningsgemak van deze tafel, een zoektocht langs allerlei menu's naar de plaats om frequentie correcties te doen is niet nodig. Het enige wat je moet doen, is het juiste kanaal intoetsen en je kunt direct de toonregeling corrigeren. Deze mixer is ook prima geschikt voor technici die altijd met analoge mixers hebben gewerkt.

Tijdens congressen in De Loods in Nijkerk wordt de Si Performer veelvuldig gebruikt in combinatie met JBL VRX systeem en Crown I Tech.

Meer info: www.bridge-ef.com  

 

Details

• Si Performer
• Iā€¢Tech Series
• VRX Series
Nieuwsbrief

België

+32 (0)13 670 890

sales@audioxl.be

Nederland

+31 (0)30 264 4 090

info@audioxl.nl