Tommy Hilfiger en Harman


Ook Tommy Hilfiger kiest voor de Harman producten

De Tommy Hilfiger (Denim)Stores hadden behoefte aan een geluidsysteem met wereldwijde acceptatie. Met HARMAN als partner is dit snel opgelost door het inzetten van de juiste JBL, BSS en Crown producten.

Belangrijk doel is het overbrengen van het Hilfiger gevoel in de winkels, uitstekende weergave van muziek speelt hierin een grote rol en als vanzelfsprekend kwam men bij de producten van HARMAN terecht die in deze behoefte uitstekend voorzien.
 
De JBL Control 50 en JBL AE compact series voldoen hierin erg goed. Deze compacte goed klinkende luidsprekers kunnen mooi en subtiel weggewerkt worden in het interieur. In alle Tommy Hilfiger Stores is de muziekstijl centraal bepaald en de weergave ervan dient overal  gelijk te zijn. Of je nu in Amsterdam of in Rome in de (Denim)Store bent, het geluid moet je op dezelfde manier beleven.

HARMAN ondersteunt de Tommy Hilfiger (Denim)Stores door het audio design voor elke winkel uit te werken, compleet met positie van de speakers en een preset voor de BSS software. Alle leveringen van de apparatuur wordt verzorgd door MOOD media. Zij leveren ook de muziekcomputer.

Audio XL, importeur van de HARMAN PRO merken, support MOOD media.

Tommy heeft Hilfiger Stores en Denim Stores en de volgende vestigingen zijn reeds voorzien: Denim Amsterdam, Denim Maastricht, Denim Rotterdam, Denim Eindhoven, Hilfiger Amersfoort, Hilfiger Luxemburg, Hilfiger Maastricht, Hilfiger Namur (B)
Hilfiger Sint-Niklaas (B). Binnenkort Hilfiger Maasmechelen (B)Crown ComTech SeriesCrown ComTech Series

 

Details

• JBL Pro AE Compact
• JBL Pro Control 50
• BSS Audio
• Crown ComTech
Nieuwsbrief

België

+32 (0)13 670 890

sales@audioxl.be

Nederland

+31 (0)30 264 4 090

info@audioxl.nl