JBL Intellivox DSX380


JBL Intellivox DSX380 – Digitaal gestuurde, actieve zuilluidspreker

De Intellivox-DSX380 luidsprekers bieden veelzijdige en effectieve oplossingen voor spraakversterking in akoestisch uitdagende omgevingen. Met 3,8 meter vult de DSX380 het pakket van Intellivox zuilluidsprekers, dat gaat van een lengte van 1.15 meter tot 5 meter, verder aan.
 
De Intellivox-DSX380 voorziet in een constant geluidsdrukniveau over een afstand van 45 meter, dit bereik wordt aanzienlijk vergroot in minder lastige omstandigheden.
 
Via de eigen DDA software synthetiseert de luidspreker een afstralingspatroon specifiek voor de betreffende ruimte en bijbehorende akoestiek. Dit unieke asymmetrische patroon garandeert een egaal klankbeeld van nearfield tot farfield.  
 
De zestien, op maat ontworpen, 4 inch drivers en vier ” tweeters worden aangestuurd door een zestien kanalen class-D versterker en het vermogen wordt hier geleverd door een geavanceerde geschakelde voeding. Deze efficiënte combinatie garandeert een jarenlange betrouwbare werking.
 
De additionele dome tweeters van de DSX modellen zorgen niet alleen voor een betere spreiding van de hoge frequenties, maar ook voor een subjectief prettiger geluid voor zowel spraak als muziekweergave.  
 
Het positioneren van de drivers onderling is gebaseerd op een gepatenteerde logaritmische spatiëring .
 
De DSX380 beschikt over een uitgebreide set beveiligingsfuncties, waarmee de luidspreker inspeelt op de hoge prestatie-eisen bij ontruimingstoepassingen.
 
Door zijn compacte zuillengte kan de Intellivox-DSX380 toegepast worden in de meeste veeleisende architecturale stijlen.

Nieuwsbrief

België

+32 (0)13 670 890

sales@audioxl.be

Nederland

+31 (0)30 264 4 090

info@audioxl.nl