Intellivox-Axys


Audio XL gaat Intellivox en AXYS producten distribueren in de Benelux

Door de overname van Duran Audio door Harman zullen de Intellivox en Axys luidsprekersystemen verder gaan als JBL producten.
 
In december 2013 is Duran Audio door HARMAN overgenomen. U kunt zich voorstellen dat de maanden na de overname erg druk zijn geweest voor Harman en Duran Audio en ik zou graag van deze gelegenheid gebruik willen maken om u op de hoogte te brengen van de veranderingen.
 
Een van de belangrijkste veranderingen na de overname is dat het vlaggenschip Intellivox en de AXYS producten nu volledig geïntegreerd zijn in het JBL Professional productassortiment. Deze ‘re-branding’ bracht daardoor een verandering van de distributiekanalen en ondersteuning van de producten met zich mee.
 
Ik ben zeer blij te kunnen meedelen dat Audio XL benoemd is tot de exclusieve distributeur binnen de Benelux voor de JBL Intellivox en AXYS luidsprekerproducten. Deze verandering in de distributie is per direct van kracht, waarmee alle verkoop- en serviceverzoeken ​​voor Intellivox- en AXYS-producten vanaf nu via Audio XL lopen.
 
Installed Sound

JBL - INTELLIVOX AXYS           
Voor u en Audio XL biedt dit een aantal nieuwe en interessante mogelijkheden. Met de JBL producten waren wij altijd al in staat oplossingen te bieden voor allerlei spraakverstaanbaar- heidsproblemen.

Dankzij de overname van Duran Audio door Harman kunnen wij u nog meer oplossingen bieden met een uitstekende verstaanbaarheid van JBL Intellivox-kwaliteit.
Op korte termijn zullen wij JBL Intellivox kennismakingsdagen organiseren, u ontvangt hierover een aparte uitnodiging.
 
Wij hopen dat met deze uitbreiding van ons JBL assortiment u nog meer oplossingen en successen kunt behalen in de professionele audiomarkt, waar spraakverstaanbaarheid van het grootste belang is.
 
Extra informatie over reeds lopende projecten, service en/of aanvragen, kunt opvragen bij

Thijs Dullaart ı Taco Jellema

Krommewetering 21
NL - 3543 AP Utrecht
The Netherlands

Thierry Bivert


Industrieterrein 2 nr 14
B - 3290 Diest
Belgium

Nieuwsbrief

België

+32 (0)13 670 890

sales@audioxl.be

Nederland

+31 (0)30 264 4 090

info@audioxl.nl