JBL VTX - F series


F12 - F15 - F18S - Studio Monitor Sound Quality

 

De VTX F serie kasten leveren studio kwaliteit in een tweeweg kast, ideaal voor infill applicaties bij de VTX V25 en V20. Maar ook voor sidefill en monitoring leveren deze kasten met speakercomponenten van zeer hoge kwaliteit zoals de D2 driver een consistent geluidsbeeld, dat geschikt is om in de meest kritische omstandigheden een perfecte sound neer te zetten.

De F serie kasten zijn ontworpen in samenspraak met een wereldbekend productie huis, Firehouse Productions, specifiek voor toepassing in hun moeilijkste klussen.

Als de F12 of F15 gebruikt worden als floormonitor, zijn zij een compacte oplossing van de hoogste kwaliteit waar cleane zichtlijnen en hoge geluidsdrukken gewenst zijn.

Deze luidsprekerskasten zijn uitgerust met M10 montagepunten, om het vliegen mogelijk te maken. Alsook is er een U-beugel die se mogelijkheid schept om de VTX F serie te gebruiken in distributed fill applicaties.

In aanvulling op de F12 of F15 is er ook een F18S high power subwoofer die naadloos aansluit. Sidefill en drumfill applicaties kunnen hierdoor perfect ingevuld worden.

Ook kleinschalige PA applicatie kan door de implementatie van de standaard pole mount en integratie van de Cardio aansluiting (NL-4 connector in grille)

De componenten die in de F series gebruikt worden komen rechtstreeks uit de VTX reeks met onder andere de groot-formaat D2 driver die ook in de studio monitor M2 gebruikt wordt. De Laag componenten komen met de” Dual Differential Drive” technologie , 2262H 12”, de 2265H 15” en de 2269H 18” voor het sub.

vtx-f details

De D2 Dubbel Diafragma compressie driver:

De D2 is een gepatenteerd Dubbel Diafragma compressie driver, die een een doorbraak betekent in verbetering van de puur hoog frequentie weergave, zonder de vervorming en power-compressie die voorgaande technologieën als nadeel hadden. Hierdoor heeft de D2 driver technologie een dramatisch verhoogde dynamische “headroom” met een verminderde vermogens compressie die lange duur en extreem hoge volumes mogelijk maakt.

De “Differential Drive“ dubbele spreekspoel en magneet technologie laat toe dat er een extreem grote lineaire excursie mogelijk gemaakt wordt met een enorme verlaging van de vervorming. Een bonus hierbij is nog dat deze technologie het toelaat van zowel de frequentie respons als de power output op te drijven, zonder in te boeten op de gevoeligheid.

V5 aan boord:

De VTX V25/V20/F kasten worden aangedreven door de Crown ITech HD of Crown V-Rack versterking. Deze gebruiken de BSS Omnidrive filter technologie om Linear Phase FIR processing mogelijk te maken.

Dit alles is natuurlijk geïntegreerd in een intelligent software pakket, nl: JBL/ HiQnet Performance manager. Dit maakt volledige controle van het systeem zonder meer mogelijk.

differential drive inside, v5 inside


VTX - F opstelling

Nieuwsbrief

België

+32 (0)13 670 890

sales@audioxl.be

Nederland

+31 (0)30 264 4 090

info@audioxl.nl