AKG WMS420


Draadloos Microfoon systeem.

Eindelijk vrij!

Het draadloze microfoonsysteem WMS420 is een verrassend flexibele en gebruiksvriendelijke oplossing. Dit UHF-systeem is immers in een mum van tijd gebruiksklaar en geschikt voor zowel podiumgebruik als toepassingen, die één of meerdere kanalen vereisen.

Het WMS420 systeem omvat een SR420 ontvanger, de HT420 handzender en een PT420 beltpackzender. De HT420 handzender is voorzien van de capsule van onze gepatenteerde dynamische microfoon D5. De belangrijkste kenmerken van deze capsule zijn een voorbeeldige feedbackbestendigheid, een goede onderdrukking van hanteringsgeluiden en de beroemde AKG-sound. Beide zenders zijn voorzien van ladercontacten voor gebruik met oplaadbare batterijen. De zenders hebben een autonomie van acht uur (één AA-batterij). Dit levert een uiterst voordelige bedrijfskost bij dagelijks gebruik op.

De antennes van de ontvanger zijn afneembaar en kunnen worden vervangen door professionele accessoires, zoals antennesplitters of externe richtantennes voor gebruik in een multikanaalconfiguratie. De WMS420 serie omvat drie verschillende bodypacksets: de headset-uitvoering is voorzien van een hoogwaardige C555L condensatormicrofoon, de presenterset wordt geleverd met een professionele C417L lavaliermicrofoon en de gitaarset omvat een gitaarkabel. Het AKG WMS420 systeem laat het simultaangebruik van acht kanalen toe.

Live sound - Presentations - Installations

Download cutsheet WMS420

AKG RMU4X PRO - Rack mount kit unit
De RMU4XPRO is een nieuwe Rack Mount Kit voor WMS420/50/70 systemen, inclusief Front Mount Cables en Antenna Splitter Cables.

Download cutsheet RMU4X PRO

Nieuwsbrief

België

+32 (0)13 670 890

sales@audioxl.be

Nederland

+31 (0)30 264 4 090

info@audioxl.nl