JBL CSMA lijn


Vijf nieuwe energiezuinige mixer/versterkers bij de Commercial Sound Series

De nieuwe CSMA lijn van JBL voegt vijf nieuwe energiezuinige mixer/versterkers toe aan de Commercial Sound Series. Een stap die aansluit bij versterkerontwikkelingen binnen JBLs zusterbedrijf Crown, waar met de ComTech en DCi series eerder al een richting is ingezet om het stroomverbruik in audio installaties flink terug te brengen.

Gepowered door Crowns DriveCore technologie en klasse D eindversterking, zijn de CSMA modellen tot 80% efficiënter, lichter en betrouwbaarder dan de Crown CCA voorlopers. Dit resulteert in een compacter product, zonder noodzaak voor ventilator maar krachtig genoeg om 100 Volt uitgangspanning te leveren zonder transformator.

Er is keuze uit 4 of 8 inputs, zowel RCA als gebalanceerd mic/line, 1 of 2 zones met tot 120 Watt vermogen, allen in een 1 HE behuizing. Het front paneel biedt knoppen voor input en output niveau als ook een eenvoudige bass/treble EQ. Daarnaast heeft de CSMA mixer/versterker ook de mogelijkheid om het outputniveau via een muurpaneel extern te bedienen, en een omroepmicrofoon met prioriteit ducking toe te voegen.

JBL® Commercial Mixer-Amplifiers page

Meer informatie?

Nieuwsbrief

België

+32 (0)13 670 890

sales@audioxl.be

Nederland

+31 (0)30 264 4 090

info@audioxl.nl