Aanvullende maatregelen


Aangepaste dienstverlening Audio XL m.b.t. het Corona virus

We maken op dit ogenblik een ongeziene gezondheidscrisis mee vanwege het Coronavirus (Covid-19).

U bent allen bezig met de nodige maatregelen te treffen om de gezondheid van uw medewerkers, uw klanten en uzelf te verzekeren en in de mate van het mogelijke ook te voorzien in een continuïteitsplan voor uw organisatie. 

Dit geldt ook voor Audio XL. Naast de gezondheid van het Audio XL-team en hun familieleden, ligt onze voornaamste prioriteit in het garanderen van de continuïteit van onze diensten voor u en uw werknemers.

U weet door onze recente mailing dat wij vanaf 1 april veranderingen gaan doorvoeren samen met ons moederbedrijf Audio Pro GmbH in Duitsland.

Audio XL wenst haar klanten steeds de beste dienstverlening te verzekeren en in de huidige situatie hebben we volgende maatregelen moeten nemen:

   ı   Naar aanleiding van de berichtgeving van de overheid, hebben wij beslist dat het volledige sales team niet meer fysiek bij de klanten aanwezig zal zijn.
       
   ı   Onze reparatiedienst wordt stopgezet tot nader bericht; gelieve geen herstellingen meer op te sturen. Wanneer een reparatie absoluut niet kan wachten, dan gelieve contact op te nemen. Wij proberen dan samen met onze partners een oplossing te bedenken.
       
   ı   Onze klantendienst heeft een bereikbaarheidsdienst uitgewerkt. Wij willen u dan ook vragen ons bij voorkeur te contacteren per e-mail naar info@audioxl.be of info@audioxl.nl. Maar u kan uiteraard ook nog steeds telefonisch bij ons terecht. Door de huidige omstandigheden, kan het gebeuren dat uw vragen iets minder snel beantwoord worden.

Natuurlijk hopen wij, net als u voor uw bedrijf, dat we snel deze maatregelen weer kunnen intrekken. Wij melden ons weer bij u, wanneer het zover is.

Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

Volgend bericht >

Nieuwsbrief

België

+32 (0)13 670 890

sales@audioxl.be

Nederland

+31 (0)30 264 4 090

info@audioxl.nl