Harman Experience center


Harman Professional opent Experience Center in London, UK

Na openingen in Singapore, Shanghai en Los Angeles, was begin April de opening van het Experience Center van Harman Professional in London. Een belangrijke stap in het investeringsplan voor de professionele divisie, een omgeving waar alle merken, producten en oplossingen samen komen om zo showcases te bieden aan relaties, eindgebruikers en distributeurs.

Harman Experience Center London

Dit experience center is onderdeel van het nieuwe hoofdkantoor van Harman Professional voor de EMEA regio en laat zowel Entertainment als Enterprise oplossingen zien. De ruimte bestrijkt in totaal bijna 26000 vierkante meter, waarvan een groot deel is ingericht om bezoekers de oplossingen uit het Harman Professional gamma te laten ervaren.

“De opening van dit experience center getuigt van een enorm vertrouwen in de EMEA regio en de professionele divisie binnen Harman. Dit stelt ons in staat om een diepere relatie op te bouwen met onze klanten en verhoogt onze presentie in diverse verticale markten”, geeft Chris Smith aan, VP EMEA voor Harman Professional.

Harman Experience Centre London
Tijdens ons eerste bezoek maakten wij kennis met de indeling. Hierbij wordt er aandacht geschonken aan de samenwerking tussen de verschillende merken in een verticale markt omgeving.

Zo kwamen we JBL CONTROL 60 luidsprekers tegen in combinatie met Samsung displays, Martin RUSH moving heads en AMX control in een mini Victoria Secret winkel; the Connected Retail Experience.

Andere delen van het experience center waren gereserveerd voor networked AV, Home Studio, Touring, Connected Hotel Room, Huddle spaces, een klaslokaal, boardroom, broadcast, Cinema, theater en Connected PA.

Harman Experience Center London

Het is het thema van het experience center; vooraanstaande merken, met state-of-the-art producten komen samen tot complete oplossingen die eindgebruikers inspireren. Het is tevens hetgeen Mohit Parasher, President Harman Professional Solutions, benadrukte in zijn speech tijdens de opening:

“We kunnen in deze omgeving de Total Harman Solution tonen aan onze relaties in EMEA. Van JBL Sound, tot Martin verlichting, AMX Control en Samsung beeldtechniek. Het is gaaf om te zien wat voor oplossingen geboden kunnen worden in Enterprise en Entertainment omgevingen.”


Harman Experience Centre London

Het nieuwe kantoor en het experience center zijn enkel op afspraak te bezoeken. Het stelt de Harman or-
ganisatie en diens partners in staat om gebruikers, relaties, klanten en influencers te tonen waartoe de merken in staat zijn. Een welkome aanvulling en een teken aan de wand dat Harman Professional serieus werk maakt van de regio en de ontwikkeling hiervan.

Harman Experience Centre London

Lees meer over het Harman Experience center in het interview met Mohit Parasher and Chris Smith op de Installation website.

Nieuwsbrief

België

+32 (0)13 670 890

sales@audioxl.be

Nederland

+31 (0)30 264 4 090

info@audioxl.nl