Vacature


Commercieel Technisch medewerker binnendienst

Audio XL NV is één van de leidende distributeurs van professionele audio in de Benelux. Vanuit een hoofdvestiging in Diest, België en een verkoopkantoor in Utrecht, Nederland werken enthousiaste professionals samen aan een succesvol en gezond bedrijf.

Voor ons kantoor in Utrecht zijn we per direct op zoek naar een:

Commercieel Technisch medewerker binnendienst,
met passie voor professionele audio

Wat doet onze Commercieel Technisch Medewerker binnendienst?

Functieomschrijving

Als Commercieel Technisch Medewerker ben je werkzaam op de afdeling Customer Support van Audio XL. Daar ben je mede verantwoordelijk voor de ondersteuning van het sales team. Daarnaast ben je in eerste instantie het aanspreekpunt voor klanten en leveranciers.

Je hebt vaak telefonisch contact met klanten, behandelt bestellingen en volgt ze op. Verder zorg je als Commercieel Technisch Medewerker voor het informeren van klanten en vertegenwoordigers van nieuws omtrent producten en/of diensten van onze merken en help je mee met het in orde brengen en opvolgen van offertes.

Functie-eisen
Klantgerichtheid en productkennis is voor de Commercieel Technisch Medewerker van groot belang.
Je bent ook diplomatiek en dynamisch. Je bent een vlotte onderhandelaar met goed commercieel inzicht en je bent communicatief en analytisch ingesteld.

Daarnaast ben je niet bang om klanten pro-actief te benaderen om de verkoop van producten te stimuleren. Je hebt een grote affiniteit met de producten die Audio XL verkoopt en bent misschien zelf
wel actief in het maken van muziek.

Je bent woonachtig in de regio Utrecht, je bent een “selfstarter”, een teamplayer en je werkt zelfstandig en gestructureerd. Je werkt in een team van collega’s bij de Customer Support groep en bent communi-
catief sterk. Je hebt ervaring op het commerciële pad en bent in de basis bekend met Professionele Audio Producten en hun specifieke toepassingen.

Je hebt een HBO werk- en denkniveau. Heb je een MBO opleiding, dan kun je ons vast overtuigen waarom jij over HBO niveau beschikt, we zijn benieuwd!

Over welke competenties beschikt een goed Commercieel Technisch Medewerker?
  ı Klantgericht
ı Team player
ı Stressbestendig
ı Flexibel
ı Vlot met cijfers
ı Proactief zijn
 

Audio XL biedt je naast een uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden, een goed salaris, een plezierige open en informele werksfeer binnen een gezonde en snel groeiende onderneming.

Wanneer jij jezelf herkent in bovenstaand profiel, reageer dan snel door je CV met motivatie te sturen naar:
taco@audioxl.nl Bellen mag ook: 06-52630928

 

Nieuwsbrief

België

+32 (0)13 670 890

sales@audioxl.be

Nederland

+31 (0)30 264 4 090

info@audioxl.nl