AKG C7


Reference Condenser Vocal Microphone

AKG verraste ons op de Prolight and Sound begin april met de nieuwe C7 en zet hiermee haar lijn van Premium Vocal Microphones op een nog hoger niveau.

De AKG C7, ziet er niet alleen heel fraai uit, maar brengt met zijn “custom-tuned” en hand-selected onderdelen studio-kwaliteit audio op elk live-podium. De C7 heeft een supercardioide karateristiek en is met AKG’s innovatieve Open-Space-Capsule-Technology buitengewoon bestand tegen on-stage feedback. Verder zijn de mechanisch-pneumatische geveerde ophanging van de 24 karaat gold-plated microfoon capsule en de speciale 3-layer pop noise protectie een duidelijk kenmerk van het hoge niveau dat AKG met de C7 wil bereiken.

AKG’s Open Space Capsule Technology:
De mate waarin een microfoon kan gaan rondzingen (feedback) is afhankelijk van de mate waarin de richtingskarakteristiek over het gehele frequentiebereik lineair is. De C7 heeft een extreem lineaire (supercardioide) karakteristiek. AKG maakt gebruik van speciale “kamers” in de microfooncapsule die er voor zorgen dat reflecties op de binnen- en buitenkant van het membraan worden voorkomen. Onderstaande schematische weergave laat goed zien hoe lineair de C7 over het frequentiebereik is.
 
akg c7 supercardioid

Nieuwsbrief

België

+32 (0)13 670 890

sales@audioxl.be

Nederland

+31 (0)30 264 4 090

info@audioxl.nl