JBL EON ONE


ALL-IN-ONE linear array PA systeem

De nieuwe JBL EON ONE is een krachtig All-in-One draagbaar luidspreker systeem voor muziekoptredens, presentaties, evenementen en sportinstructie.

Het systeem bestaat uit een krachtige 10” inch subwoofer, een high-frequency unit en een ingebouwde mixer met Bluetooth en levert hoogwaardige audio prestaties en laat zich op een bijzonder eenvoudige manier bedienen zonder technische achtergrond.
 
De HF luidspreker bestaat uit 6 x 2" inch zogenoemde breedband drivers die zo zijn gemonteerd dat er een extreem grote afstralingshoek bereikt wordt. Vrijwel vanuit elke luisterpositie ervaar je het geluid als dat die recht van voren komt. Daarbij kan de HF unit desgewenst middels twee bijgeleverd spacers op de juiste hoogte geplaatst worden.

De basis van de JBL EON ONE is de krachtige 10” inch JBL subwoofer die het geheel de echte diepe baservaring geeft die men verwacht van in de hedendaagse muziek.
De ingebouwde professionele mixer geeft ruimte aan maximaal 6 inputs waarvan 2 microfoon, instrument, dj apparatuur en heeft tevens een apart kanaal waar met Bluetooth de audio van een smartphone of tablet kan worden gestreamd.

De JBL EON ONE is niet alleen een All-in-One luidspreker systeem, maar laat zich ook als één compacte unit met één hand vervoeren. Berg de HF unit met zijn spacers op in de bass-unit, klik het speciale handvat vast en pak de JBL EON ONE mee naar je volgende gig. Bespaar jezelf veel tijd, want in minder dan een minuut heb je de JBL EON ONE opgezet of afgebouwd.

De JBL EON ONE zal vanaf juni 2016 beschikbaar zijn.
JBL EON ONE datasheet

       
   

Nieuwsbrief

België

+32 (0)13 670 890

sales@audioxl.be

Nederland

+31 (0)30 264 4 090

info@audioxl.nl