Projecten Team


Audio XL Projecten Team

jbl all weather system

Audio XL is de exclusieve distributeur van de merken van de Harman Pro groep in de Benelux. Voor de installatiemarkt ondersteunt ons Projecten Team zowel onze AV installatie dealers als adviseurs met advies en ontwerp van geluidsystemen met de merken van de Harman Pro groep zoals Crown, JBL en Soundcraft. Alle merken vullen elkaar aan, en maken het mogelijk te komen tot een Total Harman Solution.

Advies

U twijfelt aan de keuze van een type luidspreker? U vraagt zich af welk type audio DSP de beste keuze is voor uw project? Onze adviseurs hebben jarenlange ervaring met de verschillende merken die wij vertegenwoordigen om u een passend advies te geven. Van de hedendaagse frequentieproblematiek, tot complexe audio distributienetwerken, de specialisten van het Audio XL Projecten Team staan u bij wanneer nodig.

Ontwerp

Als Harman Pro dealer bieden wij u ondersteuning bij het maken van een aanbieding naar uw klant. Audio XL kan voor u een volledig advies uitwerken op basis van de prestatie-eisen aan het geluidssysteem en locatiespecifieke bijzonderheden zoals esthetiek en akoestiek, dit alles met inachtneming van het beschikbare budget. Product onderbouwing, ondersteunende tekeningen, maar ook Ease calculaties van de geadviseerde luidsprekers kan ons Projecten Team u aanbieden als voorbereiding op uw presentatie naar uw klant.

jbl professional cbt series

Support

Zowel in voorbereiding op uw aanbieding of installatie, als bij bestaande installaties kunnen wij u op locatie bijstaan. Met een vestiging in België en in Nederland zijn wij dicht bij onze klanten om support te bieden waar nodig. Zo bevindt Audio XL zich dicht op de markt, en dicht bij haar klanten. Als exclusieve distributeur van Harman Pro zijn onze lijnen naar onze leveranciers kort om aanvullende expertise te bieden.

Educatie

U werkt graag samen met proactieve partijen die u op de hoogte houden in de plaats van omgekeerd? Onze kennis delen wij graag. Harman Pro heeft onder andere een leidende rol in de ontwikkeling van AVB ethernet, JBL is de trendsetter in ontwikkeling van luidsprekercomponenten en met IDX slaat Harman de brug tussen audio en video massacommunicatie. Wij houden onze klanten op de hoogte over de laatste ontwikkelingen op product en technologisch niveau. Door middel van specifieke trainingen, maar ook door onze showroom in Utrecht en Diest open te stellen voor onze klanten. In deze ruimtes zijn altijd de nieuwste producten en laatste ontwikkelingen te zien en te horen.

 

U kunt altijd contact met ons opnemen via sales@audioxl.be / sales@audioxl.nl
Nieuwsbrief

België

+32 (0)13 670 890

sales@audioxl.be

Nederland

+31 (0)30 264 4 090

info@audioxl.nl